Thursday, July 19, 2012

Ciuperci umplute cu carne de pui


Ciuperci umplute cu carne de pui

Ingrediente:

9 ciuperci mari

300g piept de pui
4 oua
1 lingura ulei
200g cascaval ras
3 cepe
3 catei de usturoi
1 ardei
 patrunjel
Sare
Piper


Mod de preparare:

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam ciupercile, presaram sare mare peste ele si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15 minute.Le scoatem, golim lichidul adunat in ele si le asezam pe servet absorbant.

Intr-o tigaie, incingem uleiul, adaugam ceapa, usturoiul si ardeii tocate toate marunt. Intre timp taem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le punem in tigaie. Dupa cateva minute adaugam si pieptul de pui macinat. Asezonam si lasam sub capac inca 10 minute, mai exact pana se evapora zeama lasata de la ciuperci. Apoi adaugam ouale si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, mai asezonam daca e nevoie si lasam amestecul putin la racit.

Cu o lingura, luam din amestec si umplem ciuperile apoi le asezam dinnou in tava. Deasupra fiecaruia punem cascaval ras si pentru un strop de culoare, cate o frunzulita de patrunjel si un varf de cutit pasta de ardei. Dam la cuptor pentru 30 de minute.